TripIt kan voortaan reizen bewerken op de iPhone

TripIt heeft een update gekregen, met de mogelijkheid om je reisschema voortaan vanuit de iPhone-app te bewerken. Je kunt nieuwe trips en plannen toevoegen of bestaande bewerken of wissen.

tripit iphoneTripIt is een organizer-app voor mensen die veel reizen. Je kunt je reisplannen invoeren en daarna op de IPhone checken welk vliegtuig je moet pakken. Voor die ene zomervakantietrip naar een zonnig eiland is het teveel gedoe, maar voor mensen die meermaals per week voor hun werk op reis moeten is het een nuttig hulpmiddel. De nieuwste update van TripIt geeft je de mogelijkheid om alle reisinformatie direct op je iPhone te bewerken. TripIt was tot nu toe vooral een website, waarbij de app als handig hulpje erbij kwam. Je kon de reizen wel bekijken, maar wilde je een reis omboeken, dan moest je naar de website gaan. Vanaf versie 2.4 van TripIt op de iPhone kun je nieuwe tripw maken, plannen toevoegen aan bestaande trips en onderdelen wissen.

Je krijgt voortaan ook een notificatie als vluchten met elkaar in conflict komen. Je kunt dan de vluchttijd handmatig aanpassen binnen de app, of een vertraging invoeren. Items die je niet langer nodig hebt, kun je wissen met een swipe-beweging. Om te kunnen gebruiken heb je iOS 4.0 nodig. Er is een gratis versie met reclamebanners en een betaalde versie van €1,59 zonder reclame. Daarnaast heb je een account op TripIt.com nodig, maar die is gratis aan te maken en eventueel te upgraden naar de Pro-versie van $49 per jaar.

TripIt is handig, omdat het alle e-mailbevestigingen die je van reisorganisaties krijgt omzet in een overzichtelijk reisplan. Het gaat daarbij om vluchten, hotelboekingen, huurauto’s en dergelijke. TripIt kan de e-mailberichten automatisch inlezen en omzetten. Ook kun je de gegevens met één klik aan je agenda toevoegen (iCal, Entourage, etc).

Downloaden: TripIt Pro (€1,59) en TripIt (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2011, 12:54
Categorie Reizen
Onderwerp reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.