TripAdvisor neemt ontwikkelaar vliegveld-app GateGuru over

TripAdvisor heeft de makers van iOS-applicatie GateGuru overgenomen. GateGuru bevat uitgebreide vliegveld-informatie.

GateGuruTripAdvisor heeft de ontwikkelaar van de vliegveld-app GateGuru overgenomen voor een niet nader genoemd bedrag. Zo hoopt het bedrijf nog meer informatie aan vakantiegangers te verschaffen. TripAdvisor maakt zelf een app gevuld met reisgidsen, waarmee je ook een verslag kunt bijhouden en inchecken. In 2007 nam TripAdvisor ook al de vliegwebsite SeatGuru over.

Na de overname van SeatGuru bleef de dienst gewoon draaien en verscheen er later ook een iOS-app. Het lijkt daarom aannemelijk dat GateGuru ook al vanouds gebruikt kan blijven worden. TripAdvisor zal dan wellicht zijn merk dan wel op de app plakken, zoals bij de SeatGuru-applicatie ook het geval is. Deze staat als ‘SeatGuru by Tripadvisor’ in de App Store. Het team achter GateGuru mag na de overname blijven werken vanuit hun kantoor in New York.

GateGuru is een iOS-applicatie die je de weg wijst op het vliegveld. Vanuit de app zie je waar iedere gate zich bevindt en hoe lang het gemiddeld duurt om in te checken. De app complimenteert daarom SeatGuru, waarmee je juist plattegronden en foto’s van de binnenkant van vliegtuigen kunt bekijken.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2013, 13:18
Categorie Reizen
Onderwerpen gateguru, tripadvisor, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.