The Voice of Holland-app betrekt thuiscoach meer bij tv-programma

The Voice of Holland heeft de Thuiscoach-app vernieuwd. Vanaf nu kun je zelf teams samenstellen, raden welke talenten doorgaan en punten verdienen voor de weekprijs.

livespel the voice of hollandDe vernieuwde The Voice of Holland-app is klaar voor het nieuwe seizoen, dat op 30 augustus begint. In de app wordt de kijker nog sterker betrokken bij het kiezen van zangtalenten. Als Thuiscoach stel je een eigen team samen, die je na elke Blind Audition kan wisselen. Het doel is om met je team zoveel mogelijk punten te verzamelen voor de weekprijs. Hoe verder jouw talenten komen in de strijd om het gewilde platencontract, hoe meer punten je verdient. maar er is meer: voorafgaand aan de uitzending kun je alvast luisteren naar de 7 audiofragmenten en inschatten of een talent doorgaat. In 2012 kon je als kijken ook al via de ‘Blind Auditions’ voorspellen of een kandidaat doorging, maar je had daarbij als extra handicap dat je maar twintig seconden te horen krijgt terwijl de BN’ers die in het programma als coach optreden het hele nummer mochten horen.

Je verdient ook punten door te voorspellen of een talent wordt gekozen door een coach. Wie 30 augustus voor de buis gaat zitten, zal zien dat in het tv-programma zelf ook wat veranderingen zijn doorgevoerd. Nieuw is bijvoorbeeld de ‘Blind-Blind’ situatie tijdens de ‘Blind Auditions’. Als kijker krijg je een paar keer niet te zien wie er staat te zingen, als de kandidaat achter een scherm optreedt. Net als Marco, Trijntje, Ali en Ilse (de coaches van dit jaar) weet je dus niet hoe de persoon eruit ziet of wat het verhaal is achter de persoon. De Thuiscoach-app is te gebruiken tijdens de Blind Auditions, de Battle en The Voice of Holland Live. Eigenlijk ben je de hele week bezig: voorafgaand aan de uitzending luister je alvast blind naar de audiofragmenten, vlak voor de uitzending check je nog even met welk team je de strijd aan wilt gaan en tijdens de live-show verdien je punten door te voorspellen of een talent doorgaat en met welke coach. Er zijn weinig tv-programma’s die hun kijkers zo intensief betrekken met een tweede scherm-app.

Downloaden: The Voice of Holland (gratis, universeel, iOS 5.0+)

tvoh 1 tvoh 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2013, 12:39
Categorie Amusement
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.