The Next Web brengt iPhone-app voor 2011-conferentie uit

De conferentie The Next Web heeft een eigen app uitgebracht, waarmee je het programma kunt bekijken, tweets lezen en foto's zien. De app is gebaseerd op een template van Koninginnedag.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

the next webBinnenkort is de jaarlijkse conferentie van The Next Web en daarom heeft de organisatie een app laten maken. De app is gebaseerd op een template van de Koninginnedag-app van Shoudio-oprichter Roeland Landegent. Net als bij deze app is Titanium Appcelerator gebruikt om snel een app te maken. In de TNW2011-app krijg je alvast een voorproefje van de conferentie, met een compleet programma, een live-weergave van alle tweets over het event en foto’s die met de tag #tnw2011 zijn gepubliceerd. De app toont bovendien alle plekken waar je tijdens je bezoek aan Amsterdam moet zijn geweest.

Verder kun je het weerbericht bekijken, filmpjes van TNW afspelen en twitteren vanuit de app. De hashtag #TNW2011 is dan al automatisch ingevuld. De app geeft ook toegang tot het Conference Network van The Next Web, waarover later nog meer info zal worden bekendgemaakt. The Next Web vindt plaats van 27 t/m 29 april 2011 in Amsterdam en een kaartje is verkrijgbaar vanaf €395. Toonaangevende sprekers zijn Robert Scoble, Dave Winer, Werner Vogels, Steve Rubel en vele anderen.

Downloaden: The Next Web Conference (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2011, 1:17
Categorie Zakelijk
Onderwerpen evenement, Internet, Shoudio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.