Amex Avenue: Nederlandse iPhone-app van American Express

American Express heeft een Nederlandse App uitgebracht, waarin je kunt opzoeken waar je met deze creditcard kunt betalen. Ook krijg je aanbiedingen en kun je punten sparen.

amex avenue iconBezitters van een American Express-creditcard kunnen vanaf vandaag de app Amex Avenue installeren. Met deze app krijg je een overzicht van de locaties waar de American Express-kaart wordt geaccepteerd. Maar je kunt nog meer ermee doen, want je krijgt ook actuele aanbiedingen te zien, je kunt sneller Membership Rewards-punten en Award Miles sparen en je ziet nieuwe locaties en toplocaties waar je met je creditcard terechtkunt. De app geeft ook een overzicht van de belangrijkste telefoonnummers en websites voor houders van een American Express-kaart.


Ben je op een bepaalde locatie, dan kun je aan de hand van categorieën Winkelen, Reizen & vervoer, Beauty & health, Restaurants, Amusement en dergelijke kijken of er ter plaatse nog met de plastic kaart te wapperen valt. Je kunt de locaties bekijken op de kaart of in een lijst.

Downloaden: Amex Avenue (gratis)

amex avenue

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 april 2011 om 21:49
Onderwerp
Categorie
Diensten
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.