Update voor Koninginnedag op de iPhone: vind-mij functie

De iPhone en iPod touch-applicatie Koninginnedag 2011 heeft een update gekregen met als voornaamste verbetering de 'locate me' functie waarin je jezelf op de kaart kan lokaliseren. Ook is er Facebook-integratie en kan je de 538-livestream bekijken.

Koninginnedag 2011 app voor iPhone en iPod touchDe Koninginnedag 2011-app voor de iPhone en iPod touch waar we laatst al over schreven, heeft een update gekregen met een aantal interessante nieuwe features. De voornaamste heet ‘locate me’, waarmee er op een kaart wordt ingezoomd waar jij je bevindt. Handig als je een route aan anderen moet uitleggen. Dat kan door op het plusje op de kaart te drukken, waarop ook de andere evenementen staan aangegeven. Ook kun je nu een livestream volgen van het Radio 538-podium op het Museumplein in de hoofdstad.

Het onderdeel Radio 538 heeft eveneens een fotostream waarop allerlei foto’s van feestgedruis binnenkomen en ook die zijn te bekijken. Met de nieuwe Facebook-integratie kun je direct op je ‘wall’ plaatsen vanuit de app, inclusief de qday-smiley’s die de applicatie kent. De laatste verandering is geinig, maar minder belangrijk: je kunt direct de app waarderen en reviews lezen vanuit een nieuw tabblad.

Ontwikkelaar Roelant Landegent wijst erop, dat het raadzaam is om de app even voor Koninginnedag te openen om het nieuws te syncen. Zo download je de laatste actualiteiten en evenementen en ben je op Koninginnedag zelf niet afhankelijk van een goede 3G-internetverbinding om alle informatie te zien.

Lees meer over de Koninginnedag 2011-app in ons aankondigingsartikel.

Downloaden: Koninginnedag 2011 (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2011, 11:03
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen koninginnedag, koninklijke familie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.