Textie Messaging: nieuwe applicatie van de maker van Tweetie

De ontwikkelaars van Tweetie en Borange hebben een nieuwe applicatie uitgebracht onder de naam Textie Messaging. Dit is een applicatie waarmee je onbeperkt berichtjes kunt sturen vanaf de iPhone en iPod touch.

textie iphoneDe ontwikkelaars van Tweetie en Borange hebben een nieuwe applicatie uitgebracht onder de naam Textie Messaging. Dit is een applicatie waarmee je onbeperkt berichtjes kunt sturen vanaf de iPhone en iPod touch. De gratis applicatie bevat reclame van Fusion Ads die je tegen betaling van €1,59 kunt uitschakelen via een In App Purchase. Ook de iPad wordt ondersteund. Textie Messaging is bedoeld voor mensen die veel berichtjes naar elkaar sturen. Het is een alternatief voor sms-berichten, maar dan gratis.

Vernieuwend? Niet helemaal, want applicaties als Ping en WhatsApp zijn ook al bedoeld om gratis berichten naar vrienden te sturen. Om Textie te kunnen gebruiken moeten beide personen beschikken over een iPhone waarop Textie is geïnstalleerd. Een bericht sturen naar een e-mailadres en naar mobiele telefoons in de VS is ook mogelijk. De antwoorden verschijnen meteen in de applicatie.

Downloaden: Textie (gratis)

textie messaging

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2010, 19:38
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen messaging, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.