Gowalla voor iPad verschenen: inchecken op locaties

Gowalla voor iPad is nu beschikbaar in de App Store. Met de applicatie kun je interessante plekken ontdekken, inchecken op locaties en zien waar je vrienden zijn.

gowalla ipadDe locatiedienst Gowalla is vanaf nu beschikbaar op de iPad. Met deze applicatie kun je inchecken op verschillende locaties, met vrienden delen waar je bent en nieuwe plekken in de buurt ontdekken. Zo lees je welke restaurants, bezienswaardigheden en cafés in de buurt de moeite waard zijn. Net als bij de iPhone heb je de mogelijkheid om je ervaringen op Facebook en Twitter te delen. Je voegt vrienden toe en kunt zien waar zij zijn geweest. Als beloning krijg je badges en er zijn ook trips die je kunt uitvoeren (waarbij je langs bepaalde plekken moet gaan).

De locatiefunctie van de iPad controleert of je daadwerkelijk op de aangegeven plek bent geweest. Bij de iPad met alleen Wi-Fi betekent het dat je locatie aan de hand van hotspots wordt vastgesteld.

Gowalla voor iPad is gratis te downloaden in de App Store. Gowalla is de grootste concurrent van Foursquare, een soortgelijke dienst waarmee je locaties kunt ontdekken en kunt zien waar je vrienden zijn geweest.

Downloaden: Gowalla for iPad (gratis)

gowalla for ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2010, 19:45
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.