Temple Run 36 miljoen keer gedownload

Temple Run van ontwikkelaar Imangi Studios in meer dan 36 miljoen keer gedownload in de App Store. Deze downloadcijfers nemen in korte tijd flink toe, een maand geleden was de game waarin je eindelijk moet rennen nog maar twintig miljoen keer gedownload.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Temple Run 36 miljoen keer gedownloadDe populaire game Temple Run is 36 miljoen keer gedownload. De game van Imangi Studios werd in augustus vorig jaar uitgebracht als betaalde app, maar is inmiddels gratis geworden met in-app aankopen. Dit verdienmodel zorgt voor vijf keer zoveel winst als voorheen, melden de makers. In Temple Run ben je, zoals de naam doet vermoeden, eindeloos aan het rennen in een jungle-achtige omgeving waarbij obstakels moeten worden ontweken. Dat de game populair is, is ook andere ontwikkelaars opgevallen: er verschenen klonen in de App Store die probeerden om mensen op het verkeerde been te zetten.

temple run iphoneToen Temple Run voor het eerst uitkwam was de game al snel een groot succes. Vorige maand wist de iOS-game de grens van twintig miljoen downloads te bereiken, nu zijn dat er al 36 miljoen. Een Android-versie is in de maak.

De 3D-rensimulatie is te spelen met 7 verschillende karakters. Behaalde scores zijn te vinden in Game Center. Temple Run is niet alleen een commercieel succes, maar de app wordt ook nog eens hoog gewaardeerd: van de 3842 waarderingen in de Nederlandse App Store zijn maar liefst bijna 3000 stuks goed voor vijf sterren.

Downloaden: Temple Run (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 15:24
Categorie Games
Onderwerpen game, temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.