Droplr voor iPhone weer terug in de App Store, voortaan gratis

Droplr is terug van weggeweest. Met de iOS-app die ook voor OS X en Windows beschikbaar is kan je snel bestanden delen met anderen. De app verdween even uit de App Store toen de dienst werd geüpdatet naar versie 2.0 maar is nu weer gratis te downloaden.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

doplr iphone icoonIn december verdween de Droplr iPhone-app uit de App Store toen de dienst werd geüpdatet naar versie 2.0. Nu is Droplr weer terug en kan je weer bestanden en links delen vanaf je iPhone zoals vanouds. Droplr 2 is grotendeels identiek aan de versie van vóór de verdwijning. Wel is de Twitterintegratie toegevoegd en zou de app een stuk sneller en stabieler zijn geworden. De grootste wijziging zit hem in de prijs: Droplr is nu gratis.

Met Droplr kan je snel foto’s, video’s, notities, audiofragmenten en andere bestanden op je iPhone delen met anderen. Hierbij krijg je een verkorte link die je in andere apps kunt gebruiken. De app houdt bij hoe vaak er op een gedeeld item wordt geklikt. Droplr is ook beschikbaar voor OS X en Windows.

Opvallend is wel dat volgens de tweets van de ontwikkelaars van de app Droplr in minder dan een uur werd goedgekeurd door Apple nadat deze ter review was ingediend. Het kan ermee te maken hebben dat Apple haar reviewproces aanzienlijk aan het versnellen is of dat de ontwikkelaar vrij traag is met het berichten hierover.

Downloaden: Droplr (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2012, 13:29
Categorie Diensten
Onderwerp bestand

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.