Telfort TV Online geoptimaliseerd voor iPhone 5

Telfort TV Online, de televisiekijk-app voor de iPhone, is nu voorzien van ondersteuning van de iPhone 5. Ook zijn de prestaties verbeterd.

Telfort TV Online iPhone tv kijkenDe televisiekijk-app van Telfort – die ene waar zo fanatiek televisiereclame voor wordt gemaakt – is voorzien van een waardevolle update. De grootste klapper voor gebruikers van Telfort TV Online is dat het schermformaat van de iPhone 5 en nieuwste iPod touch wordt ondersteund, waardoor je niet meer met ‘dode zones’ aan de zijkanten van het scherm te maken hebt. Ook hebben er verbeteringen plaatsgevonden op gebied van snelheid en stabiliteit.

Met name het zappen tussen televisiekanalen moet vlotter gaan in versie 2.1.5 van Telfort TV Online. Ook de programmagids moet sneller en stabieler functioneren dan voorheen, en andere verbeteringen moeten ervoor zorgdragen dat de gehele app minder fragiel aanvoelt. Een andere welkome vernieuwing is dat de problemen met het opnemen van programma’s vanaf de iPhone nu verholpen moeten zijn. Dat werkte eerder niet goed als buiten het bereik van je eigen Wi-Fi-verbinding was.

Er is ook een keerzijde van de update van Telfort TV Online. Door de verbeteringen is de minimumvereiste van iOS opgeschroefd van iOS 4 naar iOS 5.0. Helaas is de app nog altijd niet universeel beschikbaar. Daarvoor mag je nog steeds een beroep doen op de aparte iPad-app.

Downloaden: Telfort TV Online (gratis, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Telfort Online TV (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2013, 17:34
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen televisie, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.