Swords and Soldiers: nieuwe Nederlandse iPhone-game

De Nederlandse gameproducent Two Tribes die eerder tekende voor puzzelspel Toki Tori, heeft Swords and Soldiers uitgebracht voor de iPhone en iPod touch. Daarin belaag je tegenstanders met Vikingen, Azteken of Chinezen.

Sword and Soldiers iPhone iPod touchDe Amersfoortse ontwikkelaar Two Tribes heeft een nieuwe game uitgebracht voor de iPhone, iPod touch en iPad. Swords and Soldiers is een spel waarin je een leger van Vikingen, Azteken of Chinezen aanstuurt. Je hebt de beschikking over verschillende manschappen en specialiteiten die je kan inzetten tegen de vijand. De makers brachten eerder al het indrukwekkende puzzelspel Toki Tori uit.

Behalve drie verhaallijnen omtrent de volkeren zit er ook een ‘skirmish’ speltype in Swords & Soldiers. Daarin kan je willekeurige gevechten aangaan. In beide speltypes heb je de beschikking over speciale krachten die je gaandeweg spaart. De Azteken hebben bijvoorbeeld een enorme steen die alles op zijn baan plet en de Chinezen hebben een draak die vijanden flambeert. Dat de actie in het spel behoorlijk chaotisch kan worden, blijkt wel uit de twee trailers die respectievelijk ontwikkelaar Two Tribes en uitgever Chillingo hebben vrijgegeven.

Swords and Soldiers is uitgebracht voor de iPhone en iPod touch enerzijds en de iPad anderzijds, maar het is geen universele applicatie. De iPad-versie kost anderhalve euro meer en heeft behalve de toevoeging HD een bijzondere modus waarin twee spelers op één scherm kunnen spelen.

Downloaden: Swords and Soldiers (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2011, 17:01
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen game, toki tori, two tribes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.