Stijlvolle agenda-app Cal krijgt weekoverzicht op iPhone

Agenda-app Cal op iPhone heeft vastlopers na de nieuwste update die een weekweergave toevoegt. Het probleem is te verhelpen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Cal iPhone testen 1.4Het waren twee agenda-apps die het vorig jaar helemaal anders durfden te doen. Zowel Sunrise Agenda (februari 2013) als Cal (mei 2013) zetten in op één strakke weergave van de aankomende afspraken. Maar daar komen beide applicaties nu op terug. Onlangs werd Sunrise al voorzien van een overzicht waarin je de afspraken van drie dagen op één scherm bekeek en nu is ook Cal voorzien van een weekview. Je kantelt de iPhone om hem te zien.

Net als in Sunrise, is het weekoverzicht van Cal geen lijst maar een blokkenschema, zoals we gewend zijn van bijvoorbeeld Week Calendar. In Cal zie je de huidige dag en vijf dagen in de toekomst in beeld, die bovenin beeld worden vermeld. Je afspraken worden in blokken weergegeven, en je scrollt naar onderen om de latere afspraken op een dag te zien. De detailweergave van een afspraak verschilt niet van de verticale appstand.

Lees ook: Beste agenda-apps voor iPhone en iPad

Cal iPhone weekview liggende stand

Cal 1.4 voor iPhone moet verder stappen hebben gemaakt op het gebied van synchronisatie. Het weergeven van verjaardagen via Facebook, het synchroniseren met andere agenda’s zoals Microsoft Exchange en Google Calendar én het synchroniseren met todo-app Any.do van dezelfde ontwikkelaar moeten soepeler verlopen. Ten slotte bieden afspraken die de hele dag duren betere herinneringen.

Helaas is de update niet vrij van crashes. Sterker nog: een snelle bugfix van Cal is wenselijk. De applicatie loopt na de update voortdurend vast als we een nieuwe afspraak willen toevoegen. Cal herinstalleren verhelpt het probleem.

Downloaden: Cal – Google Calendar & Exchange (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2014, 19:25
Categorie Productiviteit
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.