Square 2.0 creditcard-betaalapp krijgt strakker uiterlijk

Square heeft een update gekregen en is nu ook geschikt voor de iPad. Daarnaast zijn aanpassingen gedaan, zoals het kunnen indelen van producten op virtuele schappen en keuze uit meerdere varianten van producten.

square updateDe mobiele betaalapplicatie Square heeft een update gekregen. De app is nu universeel en bevat een aantal aanpassingsmogelijkheden, vooral gericht op de iPad. Square bestaat sinds 2010, als een manier om creditcardbetalingen te accepteren met je iPhone of iPod touch. Dat is handig voor markthandelaren en mensen met kleine winkeltjes. Je betaalt namelijk geen maandelijkse vergoeding en je zit ook niet vast aan een contract. Voor incidentele betalingen met een creditcard is Square ideaal en de benodigde creditcardlezer was aanvankelijk ook nog eens gratis verkrijgbaar. En het gaat goed, want Square-oprichter en CEO Jack Dorsey maakte vandaag bekend dat zijn bedrijf meer dan 500.000 Square-creditcardlezers heeft verspreid en in mei 1 miljoen Square-transacties heeft verwerkt. Square verwerkt nu voor 3 miljoen dollar aan mobiele betalingen per dag.

square iphone handtekeningZe hebben inmiddels 27,5 miljoen aan nieuwe investeringen binnen en een strategische investering van creditcardaanbieder VISA. In versie 2.0 van de mobiele app kun je je producten in virtuele winkelrekken plaatsen, zodat je makkelijker er doorheen kunt bladeren. Ook het afrekenen verloop daardoor sneller. Op de iPad zijn er nu ook meerdere manieren om je items te categoriseren. Je kunt bij elk item meerdere variaties doen, zoals small, medium en large of chocolade, vanille en aardbei. Wat de iPhone betreft is de weergave nu iets verfijnder geworden.

Downloaden: Square (gratis – Amerikaanse App Store)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2011, 21:19
Categorie Zakelijk
Onderwerpen betalen, creditcard, square

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.