Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Square 2.0 creditcard-betaalapplicatie makkelijker op de iPad te gebruiken

Square heeft een update gekregen naar 2.0 en bevat nu een optie om virtuele winkelschappen te maken en meerdere variaties van een bepaald product op te nemen. Square is ook op de iPad te gebruiken en verwer

De mobiele betaalapplicatie Square heeft een update gekregen, met vooral verbeteringen die voor gebruikers van een iPad interessant zijn. Je kunt de producten vanaf nu in virtuele winkelrekken plaatsen, zodat je makkelijker er doorheen kunt bladeren. Ook het afrekenen verloop daardoor sneller. Op de iPad zijn er meerdere manieren om je items te categoriseren. Je kunt bij elk item ook meerdere variaties voor een product instellen, zoals small/medium/large bij kledingstukken of chocolade/vanille/aardbei wanneer je ijsjes of milkshakes verkoopt. Wat de iPhone betreft is de weergave nu iets verfijnder geworden. Square is een universele app waarmee je sinds 2010 creditcardbetalingen kunt accepteren met je iOS-apparaat. Dat is handig voor markthandelaren en mensen met kleine winkeltjes. Je betaalt namelijk geen maandelijkse vergoeding en je zit ook niet vast aan een contract.


square iphone handtekeningVoor incidentele betalingen met een creditcard is Square ideaal en de benodigde creditcardlezer was aanvankelijk ook nog eens gratis verkrijgbaar. En het gaat goed, want Square-oprichter en CEO Jack Dorsey maakte vandaag bekend dat zijn bedrijf meer dan 500.000 Square-creditcardlezers heeft verspreid en in mei 1 miljoen Square-transacties heeft verwerkt. Square verwerkt nu voor 3 miljoen dollar aan mobiele betalingen per dag. Ze hebben inmiddels 27,5 miljoen aan nieuwe investeringen en een strategische investering van creditcardaanbieder VISA binnen om het betaalplatform verder uit te bouwen.

Downloaden: Square (gratis – Amerikaanse App Store)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.