Speel ‘Mens erger je niet’ op de iPad, met Ludo Deluxe

Ludo Deluxe is de iPad-variant van 'Mens erger je niet'. Met deze game kun je het bordspel op een nieuwe manier ontdekken, dankzij 3 meegeleverde thema's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ludo deluxe screenDankzij het grotere scherm van de iPad zijn er straks toepassingen die we eerder niet voor mogelijk hielden. Denk bijvoorbeeld aan bordspelletjes als ‘Mens erger je niet’: op de iPhone nauwelijks met meerdere mensen te spelen, maar op de iPad kun je met z’n allen makkelijk rondom een tafel gaan zitten. De Nederlandse ontwikkelaar Data Supply gaat Ludo Deluxe op de iPad uitbrengen, wat wij in Nederland misschien het beste kennen als ‘Mens erger je niet‘. Ludo is de internationale naam van dit gezelschapsspel, waarbij je met maximaal 4 spelers moet zorgen dat je zo snel mogelijk alle vier pionnen naar het eindpunt brengt door te dobbelen.


Je kunt Ludo Deluxe in de normale, saaie variant spelen. Maar de ontwikkelaars voegen er nog iets extra’s aan toe, met 3 nieuwe thema’s. Omdat de iPad een computer is heb je geen drie vrienden nodig om een potje te spelen: je kiest gewoon een mix van echte spelers en computerspelers.

ludo deluxe

Tijdens het spelen kun je wisselen van thema, zonder dat je de spelstand kwijt bent. De thema’s zijn ontworpen door Armada Studios en zijn vanuit alle hoeken goed te zien.

Ludo Deluxe komt in april in de App Store voor €1,59.
Meer info: ludodeluxe.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.