Ether: nieuwe Nederlandse radioapplicatie voor de iPhone

De nieuwe iPhone-applicatie is een applicatie waarmee je op je iPhone radio kunt luisteren. Alleen dan in een nieuwer jasje. Met deze applicatie kun je standaard naar de meest bekende radiostations luisteren, zoals 3FM, Radio538 en 100%NL.

Ether op de iPhoneZebraa heeft de eerste details over een nieuwe Nederlandse applicatie bekendgemaakt. Zebraa kennen we al van de applicatie Winkels. Met de nieuwe iPhone-applicatie kun je op je iPhone radioluisteren, alleen dan in een nieuwer jasje. Standaard zijn de meest bekende radiostations te luisteren, zoals 3FM, Radio538 en 100%NL. Je kunt de positie van het radiostation bepalen in de lijst en de radiostream ook in Safari bekijken. Heb je zelf een radiostation dan kun je deze ook zelf in de lijst toevoegen.


Het echte onderscheid is het ontwerp. Dit is duidelijk afgeleid van de stijl van TapBots, die we kennen van de applicaties PasteBot en ConvertBot. Het is nog niet duidelijk wanneer de applicatie in de App Store zal verschijnen en hoeveel hij gaat kosten. In de App Store staan nu al wel andere alternatieven zoals iRadio en Tunin.FM

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: @emieljanson

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 april 2010 om 10:30
Onderwerp
Categorie
Amusement

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.