Speel Flight Control tegen andere iPhoneclub-spelers

Door een tag toe te voegen in CloudCell kun je Flight Control spelen tegen andere iPhoneclub-bezoekers.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flight control kaartVanochtend kwam een nieuwe versie van Flight Control uit, waardoor de game opeens weer bij veel mensen op de radar staat. Toen ontstond het idee: zou het niet leuk zijn als je je in Flight Control zou kunnen meten met andere iPhoneclub-spelers? De wereldwijde topscores zijn zo absurd (14439 vliegtuigen!?) dat je in die lijst toch geen schijn van kans maakt. Om tegen anderen te kunnen spelen moet je een tag toevoegen in je CloudCell-profiel. Een oproep op Twitter leidde meteen tot inmiddels 30 medespelers, maar dat aantal kan natuurlijk nog veel hoger. Omdat niet voor iedereen duidelijk is hoe je jezelf aan zo’n groep toevoegt, heb ik een instructie gemaakt.

inloggen cloudcellHeb je via de iPhone al eens je score van Flight Control geüpload, dan heb je al een account op CloudCell, maar de kans is dat je nog geen wachtwoord hebt ingevoerd of het wachtwoord niet meer weet. Check je e-mail of je het bevestigingsmailtje dat CloudCell ooit heeft toegestuurd, hebt bevestigd zodat je account actief is. Vervolgens kun je via het linkerformulier op deze pagina je vergeten wachtwoord opvragen.

Na het inloggen krijg je onderstaande pagina te zien:

flight control

In het omcirkelde vakje vul je de gewenste tags in. In ieder geval ‘iphoneclub’ natuurlijk, maar je kunt ook je eigen tags kiezen, bijvoorbeeld ‘zwolle’ of ‘belgië’ als je tegen plaats- of landgenoten wilt spelen. Vanaf nu verschijnt jouw score ook in de iPhoneclub-lijst, waarbij het niet uitmaakt welke vliegveldkaart je hebt gebruikt. Je kunt eventueel instellen dat een topscore automatisch naar Twitter of Facebook wordt gestuurd.

Je kunt in CloudCell trouwens ook zien welke spelers in de buurt zijn (zie het kaartje bovenaan dit artikel) en je kunt bepaalde mensen gaan volgen via het knopje Follow:

follow flight control

De iPhoneclub Top 10 op dit moment (mijn eigen tag ‘iphoneclub’ is geel gemarkeerd):

iphoneclub toplijst

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:42
Categorie Games
Onderwerpen flight control, game, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.