Flight Control 1.2 met nieuwe kaarten: vliegdekschip en strandresort

Flight Control 1.2 is beschikbaar. Deze game heeft een aantal nieuwe vliegtuigen gekregen en twee nieuwe vliegvelden: een vliegdekschip en een beach resort.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

flight controlAfgelopen nacht is Flight Control 1.2 beschikbaar gekomen. De game bevat twee nieuwe vliegveldkaarten en totaal andere vliegtuigen, maar heeft ook nog iets anders te bieden waar veel spelers blij mee zullen zijn. Met een fast forward-knop kun je de game snel vooruit kunt spoelen; vooral aan het begin van de game is dat een uitkomst. Voor wie Flight Control nog niet kent: met deze game moet je zoveel mogelijk vliegtuigen veilig naar de landingsbaan loodsen, zonder dat ze op elkaar botsen.


Dat lijkt simpel, maar op een gegeven moment komen er zoveel vliegtuigen op het scherm, dat het onmogelijk is om ze allemaal nog langs de juiste baan te sturen. Je bedient het spel door voor elk vliegtuig de gewenste baan op het scherm uit te tekenen.

flight control

Er werd al een tijdje gespeculeerd over nieuwe vliegvelden. Ontwikkelaar Firemint lichtte de afgelopen week al een tipje van de sluier op, maar uit de kleine afbeeldingen was nauwelijks iets af te leiden. Nu weten we eindelijk waarom het gaat: een vliegdekschip waarop militaire toestellen, zowel straalvliegtuigen als helicopters, moeten landen (hierboven). En een strandresort (hieronder) waar straalvliegtuigen, helicopters en watervliegtuigen op af komen. Bij beide krijg je te maken met nieuwe vliegtuigen.

flight control

De scores zijn zoals altijd terug te zien op de scoreborden, zowel in de applicatie zelf, als online via de Cloudcell-website. Als je op Cloudcell de tag (dus niet gebruikersnaam) ‘iphoneclub’ aangeeft kun je prestaties vergelijken met andere iPhoneclub-spelers. Meer uitleg hierover vind je in het nieuwsartikel Speel Flight Control tegen andere iPhoneclub-spelers.

Downloaden: Flight Control (€0,79)

Wil je liever op een realistischer manier luchtverkeersleider spelen, dan is in de App Store ook Air Traffic Controller 4.0 te vinden, een game die eveneens €0,79 kost (tijdelijke aanbieding) en door de verschillende reviewsites ook erg goed werd gewaardeerd. Bij deze game heb je te maken met weersinvloeden, nachtelijke situaties en vliegvelden met maximaal 6 start- en landingsbanen. Tipgever Patrick stuurde deze aanvulling.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:42
Categorie
Games
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.