Speciale paasversie Angry Birds vanwege miljoenste download

Zojuist is er een nieuwe Paas-versie van Angry Birds in de App Store verschenen. In de update zijn gouden eieren verstopt die ieder een speciale verrassing bezitten. Het zijn 9 eieren die alleen gevonden kunnen worden door het doen van speciale handelingen in het spel.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Golden Eggs update op de iPhoneZojuist is er een nieuwe versie van Angry Birds in de App Store verschenen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat je het spel nog niet kent: het heeft tenslotte een maand op de nummer 1 positie gestaan bij betaalde applicaties in de App Store. In het kort is het een spel, waarbij je samen met speciale vogels de strijd aangaat met varkens. Je hebt een katapult tot je beschikking en via vingerbewegingen op het scherm moet je de varkens zien te verslaan. Een uitgebreide Angry Birds-review is hier op iPhoneclub te lezen. Omdat het spel zo populair is hebben de makers een speciale editie uitgebracht: een speciale paaseditie ter gelegenheid van de miljoenste download van het spel.

Nog geen maand geleden berichtten we nog dat het spel 500.000 keer gedownload was.

In de update zijn gouden eieren verstopt die ieder een speciale verrassing bezitten: negen eieren die alleen gevonden kunnen worden door speciale handelingen in het spel. Naast de toevoeging van de gouden eieren heeft de update van het spel nog enkele aanpassingen gekregen. Zo zijn er nu nog meer levels die je kunt spelen. Ik kon de nieuwe levels in eerste instantie niet vinden, want het zijn er nog steeds 105. Alleen als je de gouden eieren hebt gevonden, kun je op deze eieren klikken en zijn er speciale levels beschikbaar. Sommige eieren zijn geen nieuwe level zoals je die kent, maar een situatie zoals de cut scenes, maar nu kun je er invloed op uitoefenen. Door de levels achter de eieren uit te spelen krijg je een ster op de eieren.

Verder zijn er wat snelheidsproblemen verbeterd en heeft Crystal een update gekregen (het systeem dat de scores bijhoudt in het spel). In het spel zit ook nog een Angry Birds Soundboard. Deze is alleen op een speciale manier te benaderen. Weet jij hem te vinden?

Voor degene die niet ver willen zoeken staat hier onder een spiekbriefje waar de 9 eieren verstopt zitten

  • Druk op pauze tijdens het spelen van een level en druk op het vraagteken. Door op de OK knop te drukken spring je naar een volgend scherm. Bij het vijfde scherm is een ei te zien
  • Bij level 4-7 kun je het ei zien door uit te zoomen. Je moet met de gele vogel het ei raken.
  • Zet bij het selecteren van afleveringen de gouden ei aflevering in het midden en dubbelklik op de zon
  • Bij level 5-19 zit er een ei rechtsboven in beeld. Deze is alleen te pakken door met een gele vogel te raken. Wel eerst even uitzoomen.
  • Bij het opstartscherm is een i aanwezig. Als je daar op klikt krijg je de credits te zien. Aan het einde van deze credits is een ei
  • In level 2-2 ligt een strandbal. Maak deze kapot en je hebt een extra ei er bij
  • In level 1-8 is een schatkist te zien. Dubbelklik op de schatkist voor een ei
  • Zorg dat je overal 3 sterren hebt voor elk level
  • Zoals je zelf hebt kunnen tellen zijn er dit maar 8. Het 9de ei laten we aan jou zelf over. Succes!

Downloaden: Angry Birds (€ 0,79) of Angry Birds Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2010, 15:38
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, chillingo, pasen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.