CAMERA-A: laat je iPad foto’s maken met de camera van je iPhone

Misschien wel de grootste klacht na de introductie van de iPad, was dat er geen camara aanwezig is. Zo'n groot scherm zou toch ideaal zijn om foto's te maken? Met de iPad-applicatie CAMERA-A kun je op de iPad foto's maken met de camera van je iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Misschien wel de grootste klacht na de introductie van de iPad, was dat er geen camara aanwezig is. Zo’n groot scherm zou toch ideaal zijn om foto’s te maken?
Met de iPad-applicatie CAMERA-A kun je op de iPad foto’s maken met de camera van je iPhone. Na de applicatie op beide apparaten geïnstalleerd te hebben, verbind je deze middels Bluetooth of Wi-Fi. Daarna zet je je iPhone ergens neer, waarna je foto’s kan maken met je iPad. Je kunt ook in- en uitzoomen en pannen zonder je iPhone te hoeven verplaatsen.
Het is leuk bedacht en klinkt erg handig, maar om te weten of het goed werkt, zal je de applicatie toch echt op de iPad moeten proberen.

Het heeft niet veel zin om de applicatie nu al te kopen, maar als je vast alle applicaties gaat downloaden die je straks op je iPad wilt zetten, zijn hier de links:

CAMERA-A (iPad, €0,79)
CAMERA-B (iPhone, gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 15:33
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.