SoundCloud voor iPhone ondersteunt nu sets

SoundCloud voor iPhone is bijgewerkt en toont nu sets die je kan luisteren. Je maakt zelf net zo makkelijk sets en voegt er nummers aan toe.

SoundCloud iPhone iPad vernieuwdSoundCloud is voortaan wat meer in laidback-stand te gebruiken op de iPhone. Een nieuwe update voor de SoundCloud-app zorgt ervoor dat naast een timeline van de nieuwste nummers, nu ook sets aanwezig zijn. Sets zijn collecties van tracks die door gebruikers gemaakt worden, en die verschijnen nu keurig in je timeline tussen losse nummers. Je kan ook je eigen sets maken vanuit de app.

Tracks die je bevallen, kan je met een simpele knop toevoegen aan een van je sets. Daarnaast kan je op profielpagina’s van andere gebruikers en producers hun sets bekijken en beluisteren, en zijn de sets ten slotte geïntegreerd als filter in het tabblad zoeken. De implementatie van sets is alleen gedaan in de applicatie op de iPhone. Op de iPad volgt de ondersteuning op een later moment.

In versie 4.3 van SoundCloud voor de iPhone en iPad is de interface ook strakgetrokken. SoundCloud noemt de applicatie ‘schoner, scherper en simpeler’. Het app-pictogram is meteen ook onder handen genomen. Wat in ieder geval is opgeruimd, is de opnamefunctie Record. Die is een bijzaak geworden en is weggestopt onder het laatste tabblad Meer. Overigens is de app ook stabieler geworden na de update.

SoundCloud iPhone timeline SoundCloud opname uitknippen

Inloggen via Facebook geeft bij ons overigens een probleem in de applicatie en we zijn niet de enigen, als we een blik werpen op de App Store-recensies. Aanmelden en inloggen kan gelukkig ook met een apart SoundCloud-account.

Downloaden: Soundcloud (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2013, 14:30
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, soundcloud

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.