SNS Mobiel Bankieren 3.0: overboeken met mobiele pincode, betalingen inplannen

SNS Mobiel Bankieren 3.0 voor de iPhone laat je geld overmaken met een mobiele pincode. Je hebt er geen apparaatje meer voor nodig.

SMobiel Bankieren iPhone iPadNiet alleen de Rabobank heeft vandaag haar mobiele betaal-app op de iPhone bijgewerkt met nieuwe functies, ook de SNS-bank maakt een sprong voorwaarts. Een belangrijke voor klanten van de bank. Het is vanaf SNS Mobiel Bankieren 3.0 mogelijk om in te loggen en te betalen met een mobiele pincode. Dat kan zonder tussenkomst van een apparaatje. De functie werd al aangekondigd in de laatste update van half december en is nu al werkelijkheid. Er zijn meer vernieuwingen.

Zo kan je nu ook overboekingen inplannen in SNS Mobiel Bankieren op de iPhone en iPad. Zonder apparaatje een transactie een halve maand later invoeren: het is geen pobleem meer. Daarnaast kan je het rekeningoverzicht aanpassen in versie 3.0 van de app. Je geeft nu zelf de getoonde rekeningvolgorde aan en bepaalt welke rekeningen wel of niet worden getoond.

De laatste optie is de mogelijkheid om het betalingskenmerk van een acceptgiro op te lezen. Dat is natuurlijk vooral handig voor slechtzienden en als je je leesbril even kwijt bent. SNS roept gebruikers op in een App Store-review te zetten welke functies in volgende versies welkom zijn. Misschien lokt die vraag ook uit dat de gemiddelde score van drie sterren wordt opgehoogd: met de nieuwe in te stellen mobiele pincode, is SNS Mobiel Bankieren sneller en vriendelijker om te gebruiken.

Downloaden: SNS Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2013, 18:27
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.