AppEvent: reken-app Didakto Tafels tijdelijk gratis

Reken-applicatie Didakto Tafels voor iPhone en iPad is vandaag gratis in verband met AppEvent. Met Didakto Tafels kun je rekenen met tafels oefenen op iPhone en iPad.

DidaktoDe iOS-app Didakto Tafels is vandaag gratis in de App Store verkrijgbaar, in verband met de Nederlands-Belgische actie AppEvent. In Didakto Tafels moet je de bekende rekentafels uitrekenen en het antwoord intikken. De app is dus vooral handig voor scholieren die hun rekenkennis willen bijspijkeren. Naast standaard sommen biedt Didakto Tafels ook een aantal spelletjes waarin je de juiste tafels moet invullen.

Zo moet je bijvoorbeeld alle antwoordsommen binnen een bepaalde tafel geven om een pad binnen een doolhof te maken, om moet je het juiste antwoord selecteren bij een multiple choice-vraag. Nagenoeg alle spelletjes kleden de standaard rekensommen gewoon iets anders aan. In de app vind je de tafel van 0 tot en met de tafel van 20.

Tijdens AppEvent wordt er één keer per dag een app van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar gratis aangeboden. De kans is daarom groot dat Didakto Tafels na maandag 21 januari weer een prijskaartje krijgt. Kijk goed in de App Store of een actie nog geldt voordat je de app downloadt.

Downloaden: Didakto Tafels (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 5.0+)
Downloaden: Didakto Tafels HD (tijdelijk gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2013, 17:24
Categorie Onderwijs
Onderwerpen appevent, game, rekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.