Snow Fight voor iPhone: sneeuwballen gooien in pixelstijl

Snow Fight is een gratis spelletje in pixel-stijl waarmee je helemaal in winterstemming komt. In Snow Fight moet je sneeuwpoppen en vlaggen van de tegenpartij veroveren en zelf niet geraakt worden.

snow fightSnow Fight is een grappig spelletje in pixelstijl, waarmee je helemaal in kerstsfeer kunt komen. De app is gratis te downloaden uit de App Store. Het spelprincipe staat bekend als ‘capture the vlag’ waarbij je ook nog sneeuwballen moet gooien. Doel van het spel is om één of meer poppetjes te bedienen, die moeten proberen om de sneeuwpop en de vlaggen van de tegenstander te veroveren. Je hebt er strategisch inzicht voor nodig om te voorkomen dat anderen jouw sneeuwpoppen in handen krijgen. Als speler geef je opdrachten door een lijn te trekken waarlangs de poppetjes moeten lopen.

snow fight iphoneZe smijten daarna de sneeuwballen in alle richtingen. Tijdens het gooien van sneeuwballen kun je prijzen winnen. Je verzamelt alle sneeuwpoppen en moet proberen om zelf niet geraakt te worden. Er zijn mogelijkheden om nieuwe levens te verzamelen of meer sneeuwballen te verzamelen, omdat je maar een beperkt aantal sneeuwballen in handen kunt houden. De game is universeel en dus ook geschikt voor de iPad.

Downloaden: Snow Fight (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2011, 21:02
Categorie Games
Onderwerpen winter, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.