Angry Birds 2.0 krijgt 15 nieuwe levels en oranje vogel

Angry Birds HD en Angry Birds Seasons hebben vandaag een update gekregen. Angry Birds HD 2 heeft 15 nieuwe levels in de Birthday Party en Angry Birds Seasons kreeg 25 levels voor kerst.

angry-birds-birddayDe mateloos populaire game Angry Birds heeft een update gekregen met 15 nieuwe levels en een nieuwe oranje vogel. In het onderdeel ‘Birdday Party’ vind je de feestelijke nieuwe levels met taart. Er zijn nieuwe achievements toegevoegd die ook in Game Center terug te vinden zijn en ontwikkelaar Rovio heeft ervoor gezorgd dat alle episodes voortaan vrij speelbaar (unlocked) zijn. Dat betekent overigens niet dat ook alle levels in willekeurige volgorde te spelen zijn, want je moet ze binnen een episode wel in de juiste volgorde afwerken.

Angry Birds 2.0 is bedoeld om het tweejarig bestaan van Angry Birds te vieren. Op 10 december 2009 verscheen Angry Birds voor het eerst in de App Store, aanvankelijk als game voor de iPhone, maar later ook op andere platformen zoals iPad en Android. Er zijn al 400 miljard vogels afgevuurd in de game en ook op de iPad doet de game het goed. Angry Birds Seasons staat in Nederland op nummer 2 als bestverkochte app, vlak achter Contre Jour HD. De iets duurdere standaardversie van Angry Birds HD staat op nummer 7 in de Nederlandse ranglijsten. Angry Birds Seasons kreeg vandaag ook een update met 25 nieuwe kerstlevels, een adventkalender met één nieuw level per dag en feestelijke verrassingen. De varkens dragen voor de gelegenheid een kerstmuts in plaats van een helm.

Downloaden: Angry Birds HD voor iPad (€3,99)
Ook verkrijgbaar: Angry Birds Seasons HD (€1,59)
Voor de iPhone: Angry Birds (€0,79)

angry birds hd 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2011, 16:28
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.