Snore Sleep Inspector voor iPhone houdt je snurkgedrag in de gaten

Snore Sleep Inspector is een app waarmee je je snurkgedrag kunt vastleggen. De app houdt het geluidsniveau in de gaten en legt dit vast in een overzichtelijke grafiek.

snore sleep inspectorSnore Sleep Inspector is een app waarmee je kunt nagaan of je snurkt tijdens het slapen. De app heeft net een update gekregen naar versie 2.0 met een verbeterde gebruikersinterface, koppeling met de agenda en verbeterd delen van informatie via Facebook en e-mail. Ook heeft de ontwikkelaar een nieuwe website gemaakt (snoresleepinspector.com), waar je je metingen kunt delen met anderen en kunt zien hoe het wereldwijd is gesteld met het snurkgedrag van andere gebruikers. Je kunt het snurken van anderen voorzien van een puntenwaardering, commentaar geven of filteren op bepaalde criteria, zoals hoogst gewaardeerd en meest recente opnames.

Snore Sleep Inspector legt vast of je tijdens het slapen snurkt of praat. De app neemt de audio op en legt dit vast in een overzichtelijke grafiek, waaruit je kunt afleiden hoe vaak en hoe luid je lawaai hebt gemaakt. De opname blijft ook doorgaan met opnemen wanneer de iPhone in slaapmodus gaat. De grafiek die je uiteindelijk krijgt toont de tijdstippen en de geluidssterkte in decibel. Slaap je in een luidruchtige omgeving, dan kun je de app eerst kalibreren, zodat deze zich automatisch aanpast aan het geluidsniveau in je slaapkamer. De app bevat bovendien een alarm om je wakker te maken én een optie om te trillen wanneer gesnurk wordt gedetecteerd. Het idee is dat je door de trilling een andere slaaphouding gaat aannemen, waardoor je niet langer snurkt. Je hoeft zelfs niet elke avond eraan te denken om Snore Sleep Inspector aan te zetten, want je kunt de opnames vooraf inplannen.

Er zijn in de App Store diverse apps te vinden waarmee je je snurkgedrag kunt vastleggen. Snore Sleep Inspector is aardig omdat je je opnames kunt inplannen, omdat er een tril- en wekfunctie in zit en omdat de app er grafisch redelijk goed uitziet.

Downloaden: Snore Sleep Inspector (0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2011, 18:18
Categorie Lifestyle
Onderwerpen slapen, snurken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.