Smart Screen: iPad-achtergrond in de kleur van je Smart Cover

De applicatie Smart Screen matcht een achtergrondkleur bij de kleur van je Smart Cover voor de iPad. Je kan zelf kleuren en vormen rond de applicaties kiezen in deze app voor de iPad.

Smart Screen matcht Smart Cover voor de iPadDe applicatie Smart Screen is vandaag gratis te downloaden voor de iPad en iPhone, maar alleen voor de tablet lijkt hij echt relevant. Met de app kun je verschillende kleuren kiezen voor de achtergrond van het homescreen. Die kleuren komen stuk voor stuk overeen met de kleuren van de Smart Covers. Zo wordt de iPad 2 in zijn totaliteit bijvoorbeeld een wit-roze geheel. Behalve de kleuren zijn er ook verschillende frames te kiezen.

De achtergrondkleuren zijn net als de Smart Covers babyblauw, fel groen, oranje, roze, donkergrijs, wit-grijs, bruin, zwart, donkerblauw of rood. Ook zijn de platen net als de Smart Covers geheel effen. Er zit geen versiering op en die zijn er ook niet op aan te brengen.

Wel zijn er wat mogelijkheden met de frames. Die omlijstingen voor de app-pictogrammen kunnen bijvoorbeeld een zwarte schaduwrand weergeven, een wit vierkant, een vakje dat dieper in de achtergrond lijkt te liggen en er zijn grappige schaduw- en spiegeleffecten. Aan het einde van de opties komen ook de vouwen van de Smart Cover terug, die je horizontaal of verticaal kan neerzetten. Andere opties zijn iBooks-achtige schappen en stiksels waardoor het lijkt alsof de applicaties elkaar vasthouden.

Overigens kan het door de helderheid-instellingen van je iPad verschillen in hoeverre de kleur van de achtergrond exact hetzelfde is als de Smart Cover, aldus de omschrijving in de App Store.

Downloaden: Smart Screen (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2011, 12:57
Categorie Amusement
Onderwerpen cover, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.