Skype 4.2: inloggen en chatten met je Microsoft-account

Skype is vernieuwd voor de iPhone en laat je voortaan inloggen met je MSN-account verbonden aan Hotmail, Live Messenger en MSN.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Skype chatten iPhoneSkype is in handen van Microsoft en dat is duidelijk merkbaar geworden in de nieuwste update van de iPhone-app. Skype 4.2 introduceert integratie met je bestaande Hotmail Microsoft-account. Zo kan je inloggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord als je doet op MSN Live Messenger en Outlook.com en kan je ook chatten en bellen met de contacten die je daarin hebt verzameld. Daarnaast kan je nu ook een nieuw account aanmaken in Skype als je de applicatie voor het eerst opent en dat toevallig op je iPhone doet.

Er zijn meer vernieuwingen doorgevoerd: je kan chatberichten lang ingedrukt houden om ze te bewerken en je hebt toegang tot een paneel met emoticons. Als je een Retina-scherm hebt, bewegen de emoticons ook. Het is echter niet duidelijk waarom het scherm dat Apple vanaf de iPhone 4 voert, nodig is voor die animaties.

Een andere nieuwe optie is dat je telefoonnummers vanuit Skype kan bewerken met de nummertoetsen van de iPhone. Ten slotte zijn enkele bugs verholpen uit de app. Helaas is het systeem van de pushberichten niet aangepakt: Skype verstuurt nog altijd geen pushmeldingen als je de app hebt gesloten. Het kapt de berichtenstroom af vanaf het moment dat je één bericht hebt gemist en daarna niet meer kijkt.

Downloaden: Skype (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Skype nieuw emoticons Skype nummer bewerken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 19:14
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen gratis bellen, instant messaging, skype, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.