Marktplaats 2.1: zoekgeschiedenis wissen in een handomdraai

Marktplaats voor de iPhone is voorzien van een nieuwe functie om eenvoudig de zoekgeschiedenis te wissen. Wel zo handig voor Sinterklaas.

Marktplaats iPhone appDe Marktplaats-app voor de iPhone en iPod touch heeft een update gehad die bijzonder handig is voor het verbergen van Sinterklaas- en kerstinkopen… en om misschien andere redenen de rest van het jaar. Met versie 2.1 van de applicatie kan je voortaan alle zoekgeschiedenis met één knop verwijderen. De knop daartoe staat meteen onder de lijst met recente zoekopdrachten en vervolgens zijn de opdrachten ook niet meer te achterhalen.

Marktplaats 2.1 voor de iPhone heeft nog twee verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, die het hoofdmenu zo op de schop gooide. De nieuwste versie verbetert het inloggen in Mijn Marktplaats en er zijn diverse fouten verholpen. De app mag niet meer vastlopen bij het plaatsen van advertenties. Ook kan inloggen met Facebook geen probleem meer opleveren: de functie is namelijk geschrapt uit de applicatie. Als je nu Mijn Marktplaats start, zie je louter een inlogscherm waarin je terecht kan met je bestaande Marktplaats-account.

Downloaden: Marktplaats (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 11:38
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp marktplaats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.