Shopkortingscode.nl: iPhone-app voor korting bij winkels

Shopkortingscode.nl is de iPhone-app van de website met kortingen voor webwinkels. De app bevat allerlei leuke meevallers.

Shopkortingscode.nl iPhone-appDe nieuwe iPhone-app Shopkortingscode.nl kan je helpen net wat minder uit te geven bij winkels en webwinkels. De applicatie is gebaseerd op de gelijknamige website die al tijden speciale kortingscodes van winkels op rij zet en beschrijft. Die website is nu overgezet naar een iPhone-app, waarin je in het hoofdscherm de laatste kortingscodes ziet en ook een pagina hebt om alle kortingscodes per winkel te bekijken.


In het tabblad Code’s vind je bovenin een selectie van winkellogo’s waar je op kan drukken. Daaronder staat een overzicht van de laatste berichten met kortingscodes voor webwinkels. Maar dat het om de laatste berichten gaat, weten we van de website. Het staat niet vermeld in de app. De berichten zijn niet echt duidelijk geordend. We treffen kortingscodes die nog een maand lopen, langdurig gelden, op 28 februari eindigen en… vandaag stoppen allemaal door elkaar. Een duidelijke vermelding van hoe lang een actie nog geldig is, ontbreekt helaas. Shopkortingscode.nl voor iPhone is qua functioneren meer een statische website dan een handige app.

Dat komt ook terug in het tabblad Winkels. Daar tref je een alfabetische lijst van winkels en webshops. Er staan helaas ook acties en nieuwsberichten tussen die niet meer relevant zijn. Zo treffen we bij C&A, nota bene ook uitgelicht in de bovenbalk in het eerste tabblad, een bericht dat de Vlaggetjesweken 2012 zijn begonnen. Niet heel handig, net als het gegeven dat je de lijst niet kan doorzoeken met een zoekbalk.

Shopkortingscode hoofdtabblad Shopkortingscode invoeren

In het tabblad Nieuws lees je een kleine verscheidenheid aan berichten, waarvan de meeste uit het najaar van 2012 en zelfs 2011 dateren. Het benadrukt nog eens dat de iPhone-app Shopkortingscode.nl geen hoogvlieger of zelfs maar een verzorgde app is. Maar: wie zoekt, zal vinden. In het tabblad Code’s staan aardig wat geldige kortingscodes en hoewel directe links naar de webshops ontbreken, is de vermelde kortingscode altijd goed voor een leuke meevaller. Krijg je er niks af, dan krijg je er wel wat bij. En dat maakt Shopkortingscode.nl toch een aardige app voor koopjesjagers.

Downloaden: Shopkortingscode.nl (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.