Sfeervol iOS-spel Wide Sky is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het sfeervolle iOS-spelletje Wide Sky uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt hem een week gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Wide SkyHet fraai vormgegeven spelletje Wide Sky is tijdelijk gratis te downloaden, in verband met Apple’s App van de Week-actie. Kortgezegd betekent dit dat je tot en met woensdag woensdag 10 juli de tijd hebt om de game te downloaden, voordat Apple weer een nieuwe titel heeft gekozen die met de eer mag pronken. In Wide Sky slinger je een egel door de lucht, om een touw te bevestigen aan wolken. Dit doe je door de iPhone te kantelen of door op het juiste moment te tappen op het scherm.

Je eerste potje in Wide Sky is wel even wennen. Er is namelijk enige handigheid voor nodig om je te bevestigen aan een wolk, waarna je een specifieke beweging moet maken om weer vaart te maken om verder te slingeren. Na een tijdje heb je het spel echter wel in de vingers, waarna je moet proberen om zo hoog mogelijk te komen.

Donderdagnacht wordt er altijd een nieuwe App van de Week gekozen, waardoor we er zeker van kunnen zijn dat je tot 10 of 11 juli Wide Sky wel gratis kunt blijven downloaden. Het is hoe dan ook verstandig om de prijs in de App Store te controleren voordat je op de downloadknop drukt. Er is altijd een kans dat hij vroegtijdig wordt aangepast, of dat je dit artikel pas later leest.

Downloaden: Wide Sky (gratis, normaal €0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.