ServersMan: maak van je iPhone een webserver

ServersMan, de Japanse applicatie waarmee je van je iPhone een webserver kunt maken, is vanaf nu ook in de Amerikaanse App Store te vinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

serversmanWie herinnert zich nog ServersMan, een applicatie waarmee je van je iPhone een webserver kon maken? De applicatie is gemaakt door Freebit en alleen in de Japanse App Store te vinden. Vanaf nu is de applicatie ook in de Amerikaanse App Store te vinden, met een nieuw icoon maar grotendeels dezelfde functionaliteit.

serversmanMet ServersMan host je je website vanaf je iPhone. Na installatie krijg je vanaf elke computer toegang tot de iPhone en kun je bestanden up- en downloaden. Het webDAV-protocol wordt ook ondersteund. Eigenlijk zou Freebit in maart al de Engelse versie van ServersMan op de markt brengen. Het is iets later geworden.

Als de pc en de iPhone op hetzelfde netwerk zijn aangemeld, kan de pc direct verbinding maken. Op verschillende netwerken gebruik je FreeBit’s VPN-software om de verbinding te leggen. Bestanden die je op de iPhone hebt opgeslagen kun je bekijken door het toestel te schudden. Geschikte bestandsformaten zijn iWork, Microsoft Office, PDF, tekst, HTML, CSS, JavaScript, XML, filmpjes, audio en afbeeldingen.

Genoeg redenen om eens uit te proberen. ServersMan is gratis te vinden in de Amerikaanse App Store.

Downloaden: ServersMan (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2011, 4:08
Categorie Productiviteit
Onderwerp server

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.