SendMe: wereldwijd een kaartje versturen met de iPhone

SendMe is een gratis iPhone-app om kaarten mee te versturen naar de gehele wereld. Je kiest een foto uit je fotoalbum, Facebook of Instagram, kiest een kader en verstuurt hem na betaling via PayPal.

SendMe overal kaarten versturen vanaf de iPhoneSendMe is een nieuwe manier om een ansichtkaart te versturen naar de andere kant van de wereld (of de buren) met een paar eenvoudige handelingen op de iPhone. Je selecteert een foto van je fotoalbum, Facebook of Instagram, zet er een frame omheen, vult een persoonlijke boodschap in op de achterkant en je rekent hem af met een in-app bon of Paypal.De applicatie steekt simpel in elkaar. Nadat je een foto hebt geselecteerd, wordt er van je gevraagd om die in een frame te passen. Dat frame is vierkant, maar het is niet de bedoeling om de foto vierkant af te snijden. Wel kan je zo eenvoudig de kantjes van de foto die je er niét op wilt, afsnijden. Als je dat hebt gedaan, kun je in kiezen tussen vier categorieën omlijstingen: klassiek, kinderen, vierkant en zomer. SendMe kaart makenOp vierkant na (enkel een witte en zwarte achtergrond), bieden ze ongeveer zes omlijstingen per stuk. Bij Klassiek kun je er ook voor kiezen geen rand om de foto heen te doen.

De applicatie is niet zo uitgebreid als Saluti Cards, waarin je bijvoorbeeld meerdere foto’s kan toevoegen in frivole composities. De tarieven zijn dan ook vergelijkbaar met het goedkopere Bluppr: je betaalt 1,99 euro voor een kaart binnen de EU en 2,25 euro voor landen die daarbuiten vallen. Daardoor is HeyEllo nog steeds de goedkoopste optie met de kosten van 1,10 tot 1,25 euro per kaart in het binnenland. TNT Kaart Sturen kost met 2,39 euro per kaart ook meer, maar bevat wel meer mogelijkheden en levert de kaart in een envelop.

Afrekenen in SendMe doe je met een bon die je in de app kan kopen of met PayPal, waarbij een module wordt opgestart waarbij je kan inloggen op de betaalsite. Na de betaling wil de app persoonlijke mailgegevens ontfutselen voor een mailbevestiging van hun kant. Wij konden na het invoeren van die gegevens niet op ‘Order’ drukken, maar zagen via een mailafschrift van PayPal dat het geld was overgemaakt en dat de order staat.

Downloaden: SendMe (gratis)

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.