HeyEllo: verstuur een persoonlijke postkaart vanaf je iPhone

HeyEllo is een nieuwe dienst die postkaarten verstuurt. Na het kiezen van een foto, rand en tekst bezorgt HeyEllo de kaart binnen twee werkdagen bij de geadresseerde in gedrukt formaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

heyelloIn de VS bestaat het al iets langer, maar nu is er ook een Nederlandse aanbieder die zich op het idee heeft gestort: een iPhone-applicatie waarmee je kartonnen ansichtkaarten kunt versturen. Je ontwerp de kaart op je iPhone op basis van een zelfgemaakte foto. Vervolgens voeg je randen toe, bijvoorbeeld eentje in verjaardagsthema. Na het invullen van tekst en ontvanger verzend je je gegevens en HeyEllo zorgt ervoor dat er een gedrukte kaart in de brievenbus van de geadresseerde valt.


heyello voorbeeldHet drukken en bezorgen van de kaart duurt twee werkdagen en kost tussen de €1,10 en €1,60 per kaart. Je kunt het gratis uitproberen, want de eerste kaart die je via de applicatie verstuurt kost niets. Wil je meerdere kaarten versturen, dan zul je via de website HeyEllo extra credits moeten kopen: voor 20 kaarten betaal je €22 (dus €1,10 per stuk) en bij aanschaf van 5 kaarten betaal je €8 (dus €1,60 per kaart). De prijs die HeyEllo op de website noemt geldt dus alleen voor mensen die meteen een flink aantal credits aanschaffen. Het idee is vergelijkbaar met de dienst die TNT aanbiedt, waarbij je ook via je computer gedrukte postkaarten kunt laten bezorgen. Zij hebben alleen geen iPhone-applicatie, HeyEllo wel.


Downloaden: HeyEllo (gratis – kaarten €1,10 tot €1,60 per stuk)
Via: e-mail ontwikkelaar

Click here to display content from blip.tv

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.