Screens krijgt update, nu compatibel met OS X 10.7 Lion

Screens is sinds de laatste update compatibel met Apple's aankomende OS-update Lion. De update gaat ook gepaard met verbeteringen op het gebied van snelheid, stabiliteit en nieuwe toevoegingen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Screens heeft een update gekregen, waardoor de app alvast op Lion is voorbereid.Ter voorbereiding op de aankomende release van OS X 10.7 Lion, heeft Screens alvast een update gekregen. Screens is een VNC app waarmee je een pc of Mac op afstand bestuurt. Naast compatibiliteit met Lion is deze nieuwe versie onder andere sneller en stabieler.

Voor Screens moet je op zowel je iPad als je pc of Mac een programma installeren. Ben je weg van huis, dan kunnen de twee met elkaar via internet communiceren zodat je de Mac of pc op afstand kunt besturen. Dit natuurlijk met enige vertraging, waardoor het niet aan te raden is om vanuit de app te gaan gamen of lange stukken tekst te schrijven. Wel is het een ideale manier om die ene foto even te bekijken of een download aan te zetten. Versie 1.6 van Screens komt met de volgende veranderingen:

  • Compatibel met OS X 10.7 Lion
  • Nieuwe authenticatiemethoden (zie User Guides > Connection Settings)
  • Verbeterde snelheid
  • Verbeterde prestaties
  • Betere compatibiliteit met veel Windows VNC-servers
  • Toetsenbordondersteuning voor veel talen
  • Bugfixes

Lion lijkt met de dag dichterbij te komen. Een precieze uitkomstdatum weten we niet, alleen dat het OS ergens in juli in de Mac App Store beschikbaar zal zijn. Apple riep vandaag app-ontwikkelaars wel op om hun Lion apps zo snel mogelijk in te sturen, dus erg lang zal het niet meer duren.

Download: Screens (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2011, 22:40
Categorie Diensten
Onderwerpen mac os x, millionaire, printer, remote, vnc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.