iA Writer krijgt iCloud- en verbeterde Dropbox-opslag

De tekstverwerker iA Writer heeft een update gekregen die iCloud toevoegen. Hierdoor kunnen documenten worde gesynchroniseerd worden tussen de iPad en de Mac-versie van de app.

iA WriterEr is een update uitgekomen voor de bekende tekstverwerker iA Writer voor de iPad en Mac. Hierdoor kunnen beide applicaties nu met elkaar communiceren via iCloud. Een opgeslagen document op je iPad verschijnt hierdoor automatisch op je Mac en andersom. Gebruik je liever geen iCloud, dan is het ook mogelijk om je document op te slaan via de cloudservice Dropbox.

iA Writer is een tekstverwerker die de focus legt op een schermvullend werkveld. Hierdoor zal er naast je pagina en toetsenbord weinig op je scherm staan wanneer je aan het schrijven bent. Zet je FocusMode aan, dan laat de app alleen de zin die je op dat moment schrijft duidelijk zien. De rest wordt grijs gemaakt, waardoor je er niet door wordt afgeleid.

Om een document via iCloud met een ander apparaat te delen moet je hem eerst lokaal opslaan. Daarna kun je met behulp van een nieuwe iCloud-knop dit document synchroniseren met je cloudopslag. Opgeslagen documenten op de iPad worden verstuurd naar de Bibliotheek-map op je Mac, waar de Mac-app ze vervolgens weer vandaan plukt.

iA Writer is ter introductie van de nieuwe iCloud-functionaliteiten (nog steeds) goedkoper. Normaal gesproken betaal je voor de app €3,99. Tot gisteren was de app nog goedkoper verkrijgbaar, voor €0,79.

Downloaden: iA Writer (€1,59)
Ook genoemd: iA Writer voor Mac (€6,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2011, 10:48
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dropbox, update, writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.