Schietspel N.O.V.A. 3 en Gangstar Rio voor het eerst gratis te downloaden

Uitgever Gameloft biedt haar actiegames N.O.V.A. 3 (Halo) en Gangstar Rio: City of Saints (GTA) tijdelijk gratis aan op iPhone en iPad.

Gameloft games goedkoop Gangster RioIn de aanloop naar het Pinksterweekend, heeft Gameloft twee actiegames voor het eerst gratis gemaakt in de App Store. Je kan de futuristische shooter N.O.V.A. 3 met verhaal en online multiplayer nu gratis downloaden, en ook het Grand Theft Auto-achtige Gangstar Rio installeer je zonder kosten op de iPhone, iPod touch of iPad. Ze zijn afgeprijsd van respectievelijk 5,49 en 4,49 euro en hebben een gemiddelde waardering van 4 en 4,5 sterren in de Nederlandse App Store.

NOVA 3 Gameloft-sale screenshotN.O.V.A. is Gamelofts variant op de bekende Xbox-shooter Halo, en daar lijkt het spel in de online multiplayer van N.O.V.A. 3 meer dan ooit op. Zo heb je de beschikking over voertuigen als jeeps, mechs maar ook jetpacks om het tegenstanders mee lastig te maken via het internet. De veldslagen zijn geschikt voor maximaal 12 spelers en er zijn liefst 7 speltypes voorhanden, waaronder natuurlijk de klassieker Team Deathmatch waarin twee teams elkaar onder vuur nemen voor zo snel mogelijk zo veel mogelijk kills. De game ondersteunt zelfs voicechat tijdens het spelen. Daarnaast is er ook een verhaalmodus met tien levels.

Gangster Rio jetpack vliegenGangstar Rio: City of Saints is onlangs nog geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5. De game is niet zoals de vorige delen in de reeks enkel nog gebaseerd op de GTA-games, maar duikt juist meer de kant op van de geflipte open-wereld game Saint’s Row. Zo zijn ook hier jetpacks voorhanden bijvoorbeeld, kan je grote explosies maken met raketwerpers, rijd je zombies aan met een American Muscle Car voorzien van een veehek – maar stap je net zo makkelijk in een helikopter, auto, motor of elk voertuig dat je maar tegen komt in het spel. Oh trouwens: die zombies kan je zelf oproepen door willekeurige mensen te schieten met een kruisboog.

Gameloft bracht onlangs nog het gratis te downloaden schietspel Blitz Brigade aan. Dat was vorige week nog onze Game van de Week. Bovendien is Pudding Monsters van Gameloft uitgeroepen tot Apple’s App van de Week en daardoor een week lang gratis te downloaden.

Downloaden: N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance (gratis, was €5,49, universeel, 1.69 GB groot, iOS 4.3+)
Downloaden: Gangstar Rio: City of Saints (gratis, was €4,49, universeel, 878 MB groot, iOS 4.3+

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2013, 13:59
Categorie Games
Onderwerpen first person shooter, gameloft, gangstar, nova

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.