Dungeon Hunter 5 icon

Dungeon Hunter 5 voor iPhone en iPad verschenen

Actiegame Dungeon Hunter 5 is geïnspireerd door Diablo, maar bevat nu voor het eerst ook elementen van Clash of Clans.

Dungeon Hunter 5 iconOntwikkelaar Gameloft heeft vandaag alweer het vijfde deel in de Dungeon Hunter-reeks uitgebracht voor de iPhone en iPad. In Dungeon Hunter 5 mag je wederom door tientallen vijanden heen hakken terwijl je zoekt naar steeds betere bewapening, maar er zijn ook wat bijzondere elementen aan het spel toegevoegd. Je kunt bijvoorbeeld net als in Clash of Clans een eigen fort bouwen, dat kan worden binnengevallen door andere spelers.

De multiplayer in Dungeon Hunter 5 is niet alleen maar competitief: je kunt ook samen met vrienden er op uit trekken om kerkers te verkennen. Dat gaat alleen niet helemaal zoals je wellicht gewend bent. Je speelt niet met andere mensen, maar met computergestuurde versies van hun personages. Dit betekent dat je er altijd met een vriend op uit kunt trekken, maar dat het eigenlijk niet echt je vriend is. Je kunt ook alleen het verhaal van de game doorlopen, waarbij je door vijf grote gebieden met meerdere kerkers vecht.

Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5 is net als zijn voorganger gratis, maar zit vol met in-app aankopen. Steek echt geld in de game en je kunt je personage nog sneller krachtig maken. Zonder deze extra aankopen is het spel nog steeds prima te spelen, maar reken er op dat je extra moeite in je personage moet steken. Zeldzame pantsers, wapens en spreuken komen gratis spelers niet zomaar aanwaaien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2015, 9:52
Categorie Apps
Onderwerp gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.