SBS6 vanaf vanavond live volgen op tweede scherm-app SBS6+

SBS6 heeft een iPhone- en iPad-app uitgebracht waarmee je op een tweede scherm live televisie kunt meekijken. De app biedt de hele avond extra vertier, zoals producten winnen, extra interviews bekijken en tweets van verslaggevers lezen. De universele app is voor iPhone en iPad geschikt.

sbs6 plus icoonSBS6 gaat vanavond van start met SBS6+. Dat houdt in dat je de hele avond tot een uur of twee ‘s nachts de iPad binnen handbereik moet houden. Via de tweede scherm-app kun je namelijk de hele avond extra informatie krijgen. Verslaggevers geven in de app extra achtergrondinformatie via tweets, je kunt raden naar prijzen van allerlei producten die je daarna ook nog kunt winnen en je ziet exclusieve interviews met kandidaten van showprogramma’s. SBS6 gaat vanaf vanavond dagelijks de kijkers via tweede scherm-app op de hoogte houden, zodat ze ook weten wat er speelt als ze even naar een andere zender moeten wegzappen. De iPhone- en iPad-app staat vanaf vandaag in de App Store.

Op 17 september komt er ook een HTML5-versie van de tweede scherm-applicatie beschikbaar, zodat je ook op andere tablets kunt meegenieten. Daarna volgen soortgelijke apps voor Net5 en Veronica. Een uitgebreider artikel met uitleg door Creatief Directeur Edwin Valent, lees je op onze zustersite iPhoneclub.

Downloaden: SBS6+ (gratis)

sbs6-2ndscreen-weeroverzicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2012, 18:06
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen scherm, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.