Runtastic geeft extra functies gratis aan klanten T-Mobile

Runtastic biedt gratis Premium-opties voor klanten van T-Mobile. Je krijgt een audiocoach, live tracking en ondersteuning voor hartslagmeter.

ARuntasticbonnees en prepaid-gebruikers van T-Mobile worden een handje geholpen in de sportapp Runtastic. De telecomprovider geeft voor zowel iPhone als Android gratis toegang tot extra functies binnen de applicatie. Je krijgt een audiocoach die je aanmoedigt tijdens het rennen, ondersteuning voor hartslagmeters en live tracking. Dat maakt het mogelijk dat vrienden live kunnen zien waar je rent. Ook verdwijnt de reclame uit beeld. De opties komen vrij in de gratis versie van Runtastic.

De app geeft een pop-up melding in beeld als de applicatie ziet dat je in Nederland bent en gebruik maakt van T-Mobile. De app wordt automatisch voorzien van de extra’s, maar het is wel noodzakelijk de app toestemming te geven voor je locatie. Heb je dat niet gedaan, dan dien je daarna de app te herstarten en krijg je de T-Mobile-melding alsnog.

Runtastic Pro functies via T-Mobile Runtastic Pro rennen op kaart

De applicatie ziet er rustiger uit door de bonus van T-Mobile, door het ontbreken van de reclamebalk onderin beeld. Ook heb je toegang tot de muziekspeler tijdens het rennen, waardoor je eigen muziek kan opzetten vanuit de app. Dat extraatje wordt verder nergens vermeld. Je hebt eigenlijk toegang tot alle functies waarvoor je normaal Runtastic Pro zou kopen.

T-Mobile, die 4,5 miljoen bellers aan zich heeft gebonden in Nederland, lijkt aan een app-offensief te zijn begonnen. Eerder dit jaar al kreeg je als T-Mobile gebruiker ook toegang tot een half jaar gratis Evernote Premium. Naast de ondersteuning van Runtastic, geeft de telecomprovider T-Mobile Extra-gebruikers 20 procent korting op sportaccessoires in de winkels van T-Mobile.

Downloaden: Runtastic (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2014, 10:41
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen hardlopen, runtastic, sport, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.