Runtastic brengt gratis versies uit van SitUps, PullUps en Squats

Runtastic heeft gratis versies uitgebracht van fraaie fitness-apps runtastic SitUps, PullUps en Squats. De iPhone-apps hebben minder opties.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Runtastic gratis fitness-apps iPhoneRuntastic heeft gratis varianten uitgebracht van drie hooggewaardeerde sport-apps op de iPhone: runtastic SitUps, runtastic PullUps en runtastic Squats. Met de apps kan je respectievelijk je buikspieren, schouders en bovenbenen/buik versterken, op de leuke en fraaie manier die het merk ook bij de betaalde apps aanbiedt. Zodoende schotelen de apps je steeds een nieuwe workout voor en zie je in een grafiek terug hoeveel je hebt getraind volgens schema, en hoeveel je zelf vrij hebt getraind.

De gratis iPhone-apps van Runtastic zijn op een paar punten beknot ten opzichte van de betaalde Pro-varianten die 1,79 euro per stuk kosten. De betaalde varianten hebben geen advertenties en hebben een hoger streven en niveau om naartoe te werken. Daarnaast geven ze de mogelijkheid om je statistieken te filteren op maand, jaar en totaal, waar de gratis app alleen op Niveau kunnen filteren. Ook bevatten bevatten de Pro-versies meer badges. Het vrijspelen van die beloningen is de stok achter de deur die je verder moet motiveren om door te sporten.

In het centrale tabblad van de apps kan je beginnen met de training, die afstemt op het niveau dat je aangeeft te hebben. Bij nul beginnen is geen probleem in de apps: bij bijvoorbeeld SitUps krijg je de eerste dag dan totaal 15 sit-ups verdeeld over liefst 6 sets van 2 en 3 inspanningen. De begeleiding tijdens het sporten, zodra je de begin met trainen-knop hebt beroerd, is fantastisch in Runtastic. Je houdt de iPhone op een veilige manier bij je tijdens het sporten en krijgt beeld- en audiobegeleiding terwijl je bezig bent.

Runtastic workout PullUps Runtastic SitUps iPhone

De Pro-versies van de Runtastic-apps zijn eveneens voorzien van updates. Die zorgen voor strakkere en beter in te drukken knoppen, snellere synchronisatie van je resultaten met de servers, aankomende data voor volgende trainingen, de mogelijkheid om je Facebook-vrienden uit te nodigen en de optie je trainingsgeschiedenis te delen op hetzelfde sociale netwerk. Eveneens moeten de apps stabieler zijn dan voorheen. Bij elkaar genieten de betaalde apps meer dan 450 beoordelingen in de Nederlandse App Store, waarbij alleen PullUps niet de hoge gemiddelde score van 4,5 sterren haalt. Van Runtastic PushUps Pro is geen gratis versie uitgekomen.

Downloaden: runtastic SitUps (gratis, iPhone, iOS 6.0+)
Downloaden: runtastic PullUps (gratis, iPhone, iOS 6.0+)
Downloaden: runtastic Squats (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Ook verkrijgbaar:

Downloaden: runtastic SitUps Pro (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)
Downloaden: runtastic PullUps Pro (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)
Downloaden: runtastic Squats Pro (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)
Downloaden: runtastic PushUps Pro (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2013, 10:51
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitness, goede voornemens, runtastic, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.