RunKeeper Pro voor iPhone tot eind januari gratis

RunKeeper Pro is de hele maand januari gratis te downloaden. Met RunKeeper registreer je hardloop-, fiets- en andere activiteiten.

runkeeper proIn januari is voor veel mensen het moment aangebroken om weer aan sport te gaan doen. Om dat aan te moedigen heeft de maker van RunKeeper Pro besloten om de app een maand lang gratis weg te geven. Het is bedoeld als blijk van waardering aan de bestaande RunKeeper-community voor hun betrokkenheid in de afgelopen 2,5 jaar, al zullen vooral mensen die nog niet bereid waren voor de app te betalen, profiteren. Gebruikers van RunKeeper Free kunnen gratis upgraden naar de Pro-versie die normaal €7,99 kost. De weggeefactie geldt ook voor de Android-versie van RunKeeper Pro en duurt tot eind januari.

runkeeper pro iphone Met RunKeeper Pro kun je je activiteiten rond hardlopen, fietsen, wandelen, snowboarden en dergelijke vastleggen. Na elke sportactiviteit publiceer je de resultaten op je eigen RunKeeper-pagina, waar anderen ze ook kunnen bekijken. Je kunt ook een Streetteam vormen met bevriende sporters, zodat je makkelijker onderling prestaties kunt vergelijken.

Downloaden: RunKeeper Pro (vanaf nu t/m eind januari gratis – normaal €7,99)

Meer info: RunKeeper Blog
Tipgever: Mark via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2010, 18:14
Categorie Sport
Onderwerpen hardlopen, runkeeper, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.