DropPhox iPhone-app stuurt foto’s automatisch naar Dropbox

DropPhox is een app die foto's meteen naar je Dropbox-opslagruimte uploadt. Je hoeft ze niet eens in de camerarol op te slaan.

dropphox iconDropbox is een populaire online opslagdienst, ook voor iPhone-bezitters. Er zijn diverse iPhone-apps die voor het online uitwisselen van documenten gebruikmaken van een Dropbox-koppeling. Meestal gaat het daarbij om document-apps, maar dat het ook handig kan zijn voor foto’s laat DropPhox zien. Deze applicatie stuurt de foto’s die je met de iPhone maakt automatisch naar Dropbox, op het moment dat je ze maakt. De app uploadt meerdere foto’s gelijktijdig, terwijl je nog bezig bent nieuwe foto’s te maken.

Ben je offline, dan zorgt DropPhox voor het uploaden van de foto’s zodra er weer een Wi-Fi- of 3G-verbinding voorhanden is. De foto’s maak je voortaan niet met de Camera-app, maar met DropPhox zelf, waarbij je kunt aangeven of je de foto’s ook lokaal in de fotorol wilt bewaren of alleen bij Dropbox wilt opslaan. Camerafuncties zoals flitser, scherpstellen op een punt en videofilmpjes maken worden ook ondersteund. Natuurlijk heb je wel een Dropbox-account nodig (gratis).

Downloaden: DropPhox (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2010, 13:56
Categorie Fotografie en video
Onderwerp dropbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.