Rovio gaat Angry Birds Go!-racegame uitbrengen

Rovio heeft een teaser geplaatst voor een nieuwe game. Angry Birds Go! wordt een racegame of endless runner-game met de bekende vogels en verschijnt waarschijnlijk in de herfst.

angry-birds-goRovio heeft plannen om de wereld te veroveren en net zo groot en legendarisch te worden als Disney. Dat doen ze door een hoop Angry Birds-vogelschietspelletjes uit te brengen en samen te werken met bekende merken. Maar vooral: door een eindeloze stroom merchandise op de markt te brengen, zoals recent nog Angry Birds-frisdrank en Angry Birds-visspullen. Een eigen racegame zat nog niet in het assortiment, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Rovio geeft op een nieuw geopende website een teaser voor de racegame weg. We zien een van de bekende Angry Birds-vogel over een racebaan flitsen.

Meer details geeft Rovio niet weg. In een blogposting geeft het bedrijf aan dat de game ‘Angry Birds, but not as you know it’ zal zijn. Alle favoriete karakters zullen terugkomen in een gloednieuwe titel, waarmee je dichter dan ooit bij Piggy Island komt. En ze beloven ook: “Those birds and piggies are getting ready for their most thrilling and action-packed game yet!” Angry Birds-kenners zien twee mogelijkheden: het wordt een racegame in Mario Kart-stijl, of we moeten rekenen op een endless runner-game zoals Temple Run. Een releasedatum is niet bekendgemaakt, maar Rovio spreekt wel over “meer nieuwsupdates in de loop van de zomer”. Het lijkt erop dat de game eind van de zomer of in de herfst komt. Eerdere varianten op de Angry Birds-games waren leuk, maar waren qua speelwijze meer van hetzelfde. De spelers zitten inmiddels wel te wachten op een nieuwe spelvariant – maar dan wel met vogels en varkens die ze al kennen.

angrybirdsgo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2013, 8:15
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.