Remember the Milk heeft eindelijk een iPad-app

Remember the Milk is een gratis iPad-app, waarmee je je takenlijst op de iPad kunt beheren. Je kunt handmatig of automatisch synchroniseren, afhankelijk van de vraag of je een gratis of pro-account hebt.

remember the milkOnline takenlijst Remember the Milk heeft na lang wachten eindelijk een iPad-app uitgebracht. In deze app is gekozen voor een compleet nieuwe gebruikersinterface ten opzichte van de al langer bestaande iPhone-applicatie. De interface met schuifpanelen bedien je met je vingers, waarbij je door categorieën, takenlijsten en details bij taken kunt bladeren. Alle taken worden in twee richtingen gesynchroniseerd: van iPad naar de online opslagruimte en weer terug. Dit gebeurt inclusief notities, lijsten en Smart Lists, tags en dergelijke. Je kunt de app ook offline gebruiken wanneer er geen internetverbinding voorhanden is. Voor gebruikers van de gratis Remember the Milk-dienst geldt dat ze éénmaal per dag handmatig kunnen synchroniseren.

Heb je voor 25 dollar per jaar een Pro-account afgesloten, dan kun je ook automatisch synchroniseren, waarbij de wijzigingen meteen worden doorgevoerd. Dit gebeurt ook op de achtergrond, als je inmiddels een andere app actief hebt. Push notificaties en badges waarschuwen je wanneer het tijd is om weer een taak af te ronden. Je kunt taken afvinken of uitstellen door met twee vingers te swipen. Je kunt de takenlijst ook met je vingers anders indelen, door panelen naar een andere positie te slepen.

Om de (gratis!) app te kunnen gebruiken heb je een account nodig, gratis of Pro.

Downloaden: Remember the Milk (gratis – universeel)
remember the milk ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 22:58
Categorie Productiviteit
Onderwerpen ipad, remember the milk, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.