Footprints voor iPhone volgt kinderen, grootouders en anderen op de kaart

Footprints is een gratis app (met abonnement) waarmee je kinderen, grootouders en anderen waarvan je de locatie wilt weten, kunt volgen op een Google Map. Na 60 dagen moet je een abonnement afsluiten.

footprintsEr is veel te doen geweest over het vastleggen van je locatie op de iPhone. Maar er zijn ook situaties, waarbij je mensen bewust wilt volgen op de kaart. Bijvoorbeeld wanneer je tienerdochter ‘s avonds laat uitgaat, of wanneer opa de weg wel eens kwijtraakt. Footprints is een app die net als Find My iPhone de locatie van je iPhone vastlegt en deze vervolgens aan anderen beschikbaar stelt. Nu kan dat natuurlijk ook met Google Latitude, maar Footprints heeft een speciale optie die voorkomt dat kinderen de tracker kunnen uitschakelen. Je kunt op Google Maps (kaarten of satellietbeelden) zien waar de persoon zich bevindt en hoe lang deze al op dezelfde locatie is. Footprints belooft dat je batterij niet snel leeggaat door deze app. Je moet wel eerst een setup-proces doorlopen en toestemming geven dat de iPhone gevolgd wordt.

Niemand kan zomaar je locatie zien, tenzij je er zelf toestemming voor gegeven hebt. Footprints is een handige app om eens uit te proberen of dergelijke trackingdiensten bevallen. Je kunt het namelijk 60 dagen gratis proberen. Daarna moet je een abonnement afsluiten van 3 maanden (€0,79), een jaar (€2,39) of twee jaar (€3,99). Handig om te weten of je partner veilig op de bestemming is aangekomen, of om te kijken of een werknemer niet te lang in een lunchtentje is blijven hangen.

Downloaden: Footprints (gratis)

footprints iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 22:51
Categorie Navigatie
Onderwerp locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.