Flash Browser maakt Flash-filmpjes (niet) mogelijk op de iPhone

Flash Browser is een nieuwe webbrowser waarmee je Flash-filmpjes en andere content in de browser van de iPhone kunt bekijken. Maar de eerste reacties zijn niet al te best. Het afspelen van Flash werkt in de meeste gevallen niet.

flash browserDe SkyFire Web Browser zorgt er al een paar maanden voor dat mensen Flash-video’s op hun iPhone kunnen bekijken. Nu is er een nieuwe aanbieder, met de veelzeggende naam Flash Browser, maar een echte aanrader is het nog niet. Deze browser is gemaakt door Retina Software en werkt als een gewone internetbrowser. Wanneer je een Flash-video op een website tegenkomt zal Flash Browser proberen deze meteen te converteren, zodat je kunt beginnen te kijken. De Flash-video’s, -animaties en andere elementen waarin Flash is gebruikt blijven op de pagina beschikbaar, zodat ze snel afgespeeld kunnen worden. Klinkt allemaal goed, maar Flash Browser (voorheen F-Browser) crasht nogal eens en meldt ook regelmatig dat Flash-filmpjes niet kunnen worden afgespeeld.

Dat is overigens niets nieuws, want ook bij SkyFire is het lang niet altijd mogelijk om alle Flash-content af te spelen. De app kan wel veel videodiensten aan, maar heeft bijvoorbeeld moeite met Flash-spelletjes. Bij Flash Browser is dat niet veel anders. Voor mensen die toch willen proberen om een Flash-site te bezoeken en wel iets ervoor over hebben om de gok te nemen, is Flash Browser misschien de investering waard. Anderen kunnen beter de al genoemde, langer bestaande en even dure SkyFire Web Browser installeren. Die krijgt tenminste nog 2 sterren als waardering, terwijl Flash Browser niet verder komt dan één ster.

Downloaden: Flash Browser (€1,59)
Ook genoemd: SkyFire Web Browser (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 23:12
Categorie Diensten
Onderwerpen flash, Internet, Skyfire, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.