Rekenpuzzelaar KooZac is Apple’s gratis App van de Week

Het rekenpuzzelspelletje KooZac is een week lang gratis te downloaden in verband met Apple's App van de Week-actie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

KooZacApple heeft deze week het spelletje KooZac uitgeroepen tot gratis App van de Week, een variant op Tetris waar ook aardig wat rekenwerk voor is vereist. Geplaatste blokken in het speelveld verdwijnen namelijk niet door een rij te maken, maar juist door met de cijfers op blokken een getal te vormen. KooZac is uitgebracht door Square Enix, maar verwacht niet dat je met de download een game krijgt van het kaliber van Final Fantasy. Dit is een eenvoudige game die normaal gesproken 89 eurocent kost.

KooZac verscheen in augustus 2012 voor iOS, maar was daarvoor al een aardig succes als Facebook-spelletje: op het moment dat de iOS-versie uitkwam, zei Square Enix dat er al 15 miljoen potjes waren gespeeld. Het spelletje heeft dan ook een speciale Blitz-mode voor de iPhone, waarvoor je moet inloggen met je Facebook-account. Je krijgt de highscores van je vrienden te zien, die je vervolgens moet verbeteren.

KooZac is nog maar net Apple’s App van de Week, wat betekent dat je het spelletje waarschijnlijk tot en met donderdag 17 januari 2013 gratis kunt downloaden. Kijk desalniettemin altijd goed in de App Store of de lagere prijs nog geldt.

Downloaden: KooZac (gratis, normaal €0,89, iOS 3.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.