Chat- en teken-app Cubie Messenger beveiligt chats met wachtwoord

Het WhatsApp-alternatief Cubie Messenger voor iPhone heeft een update gekregen waarin je je chats kan afschermen met een wachtwoord.

Cubie Messenger update iPhoneDe in Azië populaire chatapplicatie Cubie Messenger heeft een grote update gekregen die de toepassing nog meer onderscheid geeft ten opzichte van het welbekende WhatsApp. De applicatie speelde zichzelf al in de kijker met de mogelijkheid om tekeningen te versturen naar anderen, die vervolgens zelf met je tekening aan de haal kunnen gaan. En ook de vele stempels gaven Cubie Messenger al smoel. Nu kan je de app ook beveiligen met een wachtwoord.

Zo kan je de chats in de applicatie afschermen voor personen van buitenaf. Je kan het wachtwoord inschakelen in het tabblad met instellingen. Het geldt vervolgens voor de gehele app, niet enkel individuele chats. Als je je wachtwoord vergeet, zit er niks anders op dan de app opnieuw installeren.

Daarnaast geeft Cubie Messenger voor de iPhone vanaf deze update ook de mogelijkheid om je locatie te delen met andere gebruikers. Je voegt die net zo eenvoudig toe aan een chat als een foto, tekening of stempel: met de plus-knop rechtsboven in beeld. De laatste verbetering aan de nieuwste versie is dat je chatgeschiedenis kan backuppen.

Lees ook onze uitgebreide impressie van Cubie Messenger.

Downloaden: Cubie Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2013, 20:35
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, gratis sms'en, instant messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.